Telefon : 312 378 53 53 | E-Mail : info@keciorencozum.k12.tr

Misyonumuz & Vizyonumuz

Misyonumuz;

Milli ve Manevi değerlere bağlı,çağın gerektirdiği bilgi ve donanıma sahip, modern, araştırmacı, hoşgörülü insani ve toplumsal değerlere saygılı, karakterli bireyler yetiştirmektir.

Vizyonumuz;

ÇÖZÜM Eğitim Kurumları olarak;

Okulumuzda eğitim gören bütün öğrencilerin, kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamayı,

Eğitim-Öğretim etkinliklerinde, teknolojinin getirdiği tüm imkânların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmayı,

Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, gerekli rehberlik çalışmalarıyla hedeflerine ulaşmalarını sağlamayı,

Öğrencilerimize mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini kazandırmayı;

Bütün bunları gerçekleştirirken de eğitim ve öğ-retim anlamında Ankara'nın en iyi okulu olarak öğrencilerimizin hayatlarını devam ettirecek bilgi ve becerileri kazandırmayı bununla birlikte girecekleri sınavlarda Türkiye'nin en iyi derecelerini yapmalarını sağlamayı hedefliyoruz.

Test

Form Gönderimi