Telefon : 312 378 53 53 | E-Mail : info@keciorencozum.k12.tr

Neden Farklıyız ?

- Müfredatı ve özgün eğitim modeli ile üniversiteye hazırlık konusunda uzmanlaşmış özel bir lisedir.
- Öğrencileri doğrudan üniversite sınavına, istedikleri üniversiteyi ve bölümü kazanmaları için hazırlar.
4+4+4 eğitim sistemine uygundur.
-Öğrencilerini meslek seçimine, kariyer planlamasına ve üniversite giriş sınavlarına uzman psikolog ve alanında uzman dershane deneyimi olan öğretmen kadrosu ile eksiksiz hazırlar.
-Öğrencilerinin dershane, özel kurs, rehberlik, danışmanlık, koçluk gibi takviyeler almasına gerek bırakmaz, veliye ekonomik ek yük getirmez.
-Kişiye özel eğitim metodunu uygular.
-Hazırlık çalışmaları yoğun olarak okulda yapılacağı için, öğrenci ders dışı saatlerini ve hafta sonu günlerini kendi kişisel gelişimine ve hobilerine ayırabilir.
-Özgün ders materyalleri ile öğrenciyi doğru bilgiye hızla ulaştırır. Online ödev takip sistemi ile öğrencisinin gelişimini yakından takip eder.
-Hem de diğer özel okullara ve oranla daha uygun fiyatla.
-Lisemize bütün lise türlerinden (meslek liselerinin bütün sınıfları da dahil olmak üzere) nakil yapılmaktadır.

Test

Form Gönderimi